3. Základní škola Holešov
Spolek žáků 3. ZŠ Holešov ve školním roce 2023/2024 Spolek žáků tvoří zástupci tříd 4. - 9. ročníku. Dva z nás zastupují naši školu v Městském parlamentu.
Během školního roku připravujeme pro spolužáky různé zábavné a zajímavé akce, které jsou pro celou školu nebo pro jednotlivé třídy.
Naším úkolem je také podílet se na chodu školy a pomáhat žákům řešit jejich problémy.
Předání výtěžku charitativní akce pro Dětský domov Spolek žáků uspořádal v předvánoční době charitativní akci Prodej vonných svíček. Výtěžek 11 300 Kč byl předán paní ředitelce Renátě Konečné z Dětského domova v Kroměříži. Tato částka bude sloužit hlavně na podporu vzdělání dětí z domova.

Děkujeme všem dárcům.


Vánoční přáníčka pro klienty Domova důchodců Spolek žáků vytvořil vánoční přáníčka pro Domov důchodců v Holešově.
Přejeme klientům i personálu poklidné prožití vánočních svátků a pevné zdraví do nového roku 2024.


Vánoční výzva Spolku - výroba vánoční dekorace do auly školy O vánoční výzdobu auly se letos postaraly jednotlivé třídy. Vyrobili jste opravdu krásné a originální dekorace, a i když jsme tentokrát nesoutěžili, tak se to všem třídám podařilo.
Prohlédněte si fotogalerii - zde.
Charitativní akce Spolku žáků


Halloween - soutěž o nejstrašidelnější výzdobu tříd a dílničky pro žáky 1. stupně První akce Spolku žáků vyzdobit si strašidelně třídu dopadla na jedničku. Žáci se s velkou vervou a chutí pustili do halloweenského zdobení tříd. Nechyběla vydlabaná dýně, duchové, čarodějnice, kočky, svítící pavouci i netopýři.
Vyhodnocení soutěže Ve středu odpoledne Spolek žáků hodnotil halloweenskou výzdobu tříd. Všem, kteří se na výzdobě tříd podíleli, děkujeme. Vybrat třídu s nejstrašidelnější výzdobou, se ukázalo být nesmírně náročným úkolem.

Spolek žáků proto hodnotil výzdobu tříd po ročnících. Na 1. stupni získává diplom a sladkou odměnu třída 1.B, 2.A, 3.A, 4.B a 5.C.

Na 2. stupni získává diplom a sladkou odměnu za nejstrašidelněji vyzdobenou třídu třída 6.B, třídy 7.B a 7.C, třída 8.C a třída 9.B.


Fotogalerie strašidelně vyzdobených tříd - zde

Fotogalerie z halloweenského dne pro žáky 1. stupně - zde
Akce Spolku žáků v loňském školním roce Den dvojčat V únoru byl na naší škole k vidění zvláštní úkaz. Přestože se v ČR narodí každý rok lehce přes 1 % dvojčat, u nás se to dvojčaty jen hemžilo, protože byl jejich den – Den dvojčat! Dokonce mezi ně zabloudilo i pár trojčat. Žáci se sladili nejen barevně, ale mnozí měli naprosto stejné oblečení. Někteří to posunuli ještě o úroveň výš, když sladili i účes a chování, čímž jistojistě zamotali nejednomu vyučujícímu hlavu. Spolek žáků děkuje za hojnou účast.

   


Vyhodnocení vánoční sbírky S vidinou dobrého skutku jsme se rozhodli před Vánocemi uspořádat sbírku pro Útulek pro zvířata v nouzi Zlín Vršava. Podařilo se vybrat mnoho potřebných věcí, ze kterých budou mít zvířátka jistě radost. Příspěvek byl významný, a tak nám útulek poděkoval i veřejně prostřednictvím svých sociálních sítí (Facebook, Instagram). Děkujeme všem, kteří se do sbírky zapojili.

 


Vyhodnocení soutěže o nejkrásnější výzdobu třídy Děkujeme všem žákům i učitelům za účast v soutěži o nejkrásnější vánoční výzdobu třídy.

Všechny vánočně laděné třídy byly překrásné, a tak vybrat tu s nejkrásnější výzdobou se ukázalo být nesmírně náročným úkolem. I tak jsme se ale tohoto nelehkého úkolu zhostili a gratulujeme třídám 1. A; 2. B; 3. A; 4. B; 5. A; 6. B; 7. C; 8. B a 9. B, které jsme vyhodnotili jako obzvláště vydařené.
Zvláštní pochvala patří na prvním stupni třídě 2. B a na druhém stupni třídě 6. B, jejichž výzdoba je dotažena do posledního vánočního detailu. Všechny uvedené třídy byly sladce odměněny a oceněny diplomem.

Přejeme všem krásné prožití vánočních svátků, hodně klidu, pohody, radosti a pěkné dárky pod stromečkem.


Vánoční sbírka Blíží se adventní čas, ve kterém bychom měli myslet nejen na své blízké, ale i na zvířátka, rozhodli jsme se i letos podpořit materiální sbírkou Útulek pro zvířata v nouzi Zlín Vršava. Udělejme společně dobrý skutek a nadělme zdejším pejskům a kočičkám dárky pod stromeček. Co si přejí a nejvíce ocení? Kvalitní granule pro kočky a psy (značky Calibra, Brit Care, Sam’s Field), kapsičky a paštiky pro kočky a koťata, sušené maso a pamlsky pro psy, sušené mléko pro koťata, ale také jednorázové rukavice, Savo, Jar, chloramin, náhubky pro velká plemena, kožené obojky pro psy, plastové kočičí toalety, deky, ručníky a povlečení. Dary můžete nosit od 28. 11. do 16. 12. každé ráno před první vyučovací hodinou do kabinetu přírodopisu (pavilon B).
Všem dárcům děkujeme.


Listopadová akce! Zapojte se!


Poznej svého učitele Další z akcí našeho školního Spolku žáků si kladla za cíl bližší poznání osobností učitelů. Třídy vypracovaly nespočet pestrobarevných plakátů o svých učitelích, které nám od září zdobí aulu školy. Dozvíte se z nich spoustu zajímavých i neformálních informací ze života pedagogů.


Archiv z minulých let Přehled akcí ve školním roce 2021/2022 zde.
Přehled akcí ve školním roce 2019/2020 zde.
Přehled akcí ve školním roce 2018/2019 zde.
Přehled akcí ve školním roce 2017/2018 zde.
Přehled akcí ve školním roce 2016/2017 zde.
Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 zde.
 
 
Vytvořeno: 2015 | Všechna práva vyhrazena | Web: A. Maťová | Design: J. Sovadníková |