3. Základní škola Holešov

Naše třída 6. C

Mgr. Jitka Šťastná
tel.: 573 503 152
e-mail: stastna(at)3zshol.cz

Rozvrh hodin
  1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
Pondělí F   VV   VV   AJ   ČJ   HV    
Úterý Z   AJ   M   PŘ   TV   D    
Středa AJ   ČJ   M   F   PČ   VZ    
Čtvrtek PŘ   AJ   M/ČJ   ČJ/M   TV   D   Tř. h. 
Pátek M   INF   ČJ   ČJ   Z   OV    




Naše činnost v hodině fyziky a angličtiny

       


Halloween


Koncert 6.října jsme Velkém sále Kongresového centra Zlín vyslechli koncert Filharmonie Bohuslava Martinů OD KLASIKY K JAZZU.

 


Evropský den jazyků v TYMY


Adaptační pobyt Na začátku školního roku probíhal adaptační pobyt žáků šestého ročníku na Rusavě. Na chatě Jestřabí bylo zajištěno ubytování i stravování. Pomocí sportovních soutěží a aktivit, komunikačních her a besed se žáci učili spolupracovat, lépe rozumět jeden druhému a vytvářet přátelské vztahy ve třídě. Všichni si ho skvěle užili a s průběhem byli velmi spokojeni.
Postřehy:
David : Hráli jsme mnoho her,jídlo bylo super – můj favorit byl pizza cop a buchtičky s krémem. Adapťák jsem si užil a rozhodně bych jel znovu.
Monika : Adapťák byl celkově moc moc fajn,jsem ráda, že jsem tam mohla být.Naučila jsem se hodně věcí, které si s sebou odnesu ve své mysli.
Adam : Na adapťáku jsem se seznámil s lidmi, které jsem dřív neznal. Bavili mě dělat skoro všechny aktivity, moc jsem si užil pobyt s ostatními.
Nikola : Adapťák jsem si užila a určitě bych si ho ještě jednou zopakovala.
Edita : Hry a všechny aktivity se mi líbily a bavily mě. Jídlo mi chutnalo - nejlepší byly buchtičky s krémem. Adapťák se mi moc líbil.
Ondra : Na adapťáku se mi líbilo moc her a dalších aktivit: třeba stezka odvahy a schovávaná. Bylo skvělé, že jsme se ve volném čase mohli točit na kolotoči, houpat na houpačce a skákat na trampolíně.

Video zachycující, jak umíme společně táhnout za (více než) jeden provaz:

 
Vytvořeno: 2015 |Autor: A. Maťová | Design: J. Sovadníková |