3. Základní škola Holešov

Naše třída 5. C

Třídní učitelka: Mgr. Zuzana Bílková
e-mail: bilkova(at)3zshol.cz
tel. : 573 503 143

Rozvrh hodin
  1. 2. 3. 4. 5. 6.
Pondělí ČJ   M   AJ   VLA   ČJ    
Úterý ČJ   AJ   M   ČJ   INF   TV  
Středa ČJ   M   PŘÍ   PČ   ČJ    
Čtvrtek M   AJ   ČJ   HV   VLA    
Pátek TV   VV   VV   M   ČJ    


VÁNOČNÍ BESÍDKA
Poslední den před Vánoci jsme měli ve třídě vánoční besídku. Některé děti si připravily moc hezké aktivity, někteří se zase zapojili do výzdoby třídy. Všem bych chtěla poděkovat za vytvoření příjemné sváteční atmosféry. Myslím, že jsme si tento den všichni užili.







Evropský den jazyků
V pátek 29. září si pro nás žáci 9.C připravili tak trochu jinou hodinu cizího jazyka u příležitosti Evropského dne jazyků, který se konal v úterý. Žáci si vyzkoušeli spojit názvy států k jejich vlajkám a přiřadit informaci, která je pro daný stát typická, seznámili se, jak povědět slovo "telefon" v několika jazycích a také se naučili pár cizích jazykolamů, u kterých jsme si jazyky skutečně málem polámali:).

 


Nový školní rok
Jsem ráda, že jsme se po prázdninách všichni ve zdraví sešli zpět v lavicích. Ze začátku jsme se potřebovali chvíli rozkoukat, povzpomínat vyjmenovaná slova, násobilku a vše důležité, co jsme se ve čtvrté třídě naučili.
Počasí v září často připomínalo spíše červnové dny a ve třídě nám bylo dost teplíčko, tudíž jsme vyrazili během hodiny výtvarné výchovy na čerstvý vzduch a pracovali s přírodninami. Každá skupinka si společné tvoření hezky užila a hlavně se jim samotná díla moc povedla!

   

 
Vytvořeno: 2015 |Autor: A. Maťová | Design: J. Sovadníková |